Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Polka jak bedziesz miala dziecko to przekonasz sie ze nie o wyglad wózka chodzi, ale o wygode, oraz ze mozna zrezygnowac z wielu rzeczy zeby tylko kupic dziecku cos ekstra. I co wam ubranka dziecka przeszkadzaja?
Poza tym uwazasz ze majac norweskie zarobki wypad na Teneryfe to jakis mega wydatek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
skonczylas juz bo naprawde przynudzasz a jak ci sie nudzi to rozbierz sie i pilnuj ciuchow widac ze ty dobrobytu nie masz pewnie latasz na szmacie i wkurza cie to ze ktos ma pamietaj polak powinien byc za polakiem a nie go oczerniac bo sie czegos dorobil i na swoj wiek powinnas byc madrzejsza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Jazda na szmacie?Tym sie zajmujesz tu w Norwegii???Bo ja napewno nie A skoncze kiedy ja zdecyduje a nie ty Jak narazie bawi mnie odkrywanie darisowej armii
Skoro Polak powinien byc za polakiem to przekaz to daris bo ona chyba tego nie wie bo wprowadzila tu zamet na samym poczatku wywolujac burze,potem ucichlo i znow zaczela by na koniec rznac bogata damuleI nie chodzi tylko o to ze sie chwali ale tez w jaki sposob to robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_Dosia pisac mozna co sie chce to jest tylko forum spolecznosciowe wielu ludzi i wiele wypowiedzi tak to dziala ja wychodze z zalozenia ze nie ma co wnikac jestesmy tylko w internecie

Polka smiech to zdrowie wiec smiej sie ile mozesz i zdrowie niech Cie nie opuszcza A jak musisz sie smiac z tego co ktos napisal niech Ci bedzie masz do tego prawo dobrze ze ja nie mam takich zmartwien jak Ty i nie musze sie smiac z tego co napisali w internecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
monika3 napisał:
skonczylas juz bo naprawde przynudzasz a jak ci sie nudzi to rozbierz sie i pilnuj ciuchow widac ze ty dobrobytu nie masz pewnie latasz na szmacie i wkurza cie to ze ktos ma pamietaj polak powinien byc za polakiem a nie go oczerniac bo sie czegos dorobil i na swoj wiek powinnas byc madrzejsza.
o kurna
to tu lepsi ode mnie są
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
ah dziewczyno zamilcz juz szkoda sie znizac do twojego poziomu ja nie stoje po zadnej stronie nawet jej nie znam ale twoje komentarze mnie irytuja co ci to przeszkadza ze sie chwali ?jakos innym mama to nie przeszkadza a jak ty masz cos do niej to powinnas pisac jej to na priv a nie tu na forum bo lepsze tematy sa do poczytania niz twoje komentarze.nara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Jasta co niektorzy to maja budzik nastawiony co 6 godzin zeby minusa przywalic, nawet w nocy

Wyzsza szkola jazdy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Wedlug jasta102 dorabiacie d....i i stad was stac na chwalenie sie Szczegoly na watku pt.SZUKAM KOCHANKI W OSLOTam wyczytacie ze jedna z was zazarcie was bronila i waszej czci ze tak powiem Milej lektury
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Zastanawia mnie jedno...
Jedne mamy atakują Panią doris a drugie strasznie ją bronią... a samo epicentrum nic się nie odezwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
jakos innym mama to nie przeszkadza

Jak ma im to przeszkadzac jak sie z nia kawkuja i ciasteczkuja co? A ty juz zejdz ze mnie bo mi duszno i jestes nudna jak flaki z olejem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok